Csirkemell "ujjacskák" diós bundában kétféle házi mártogatóssal
sponsored links
Ez egy szombati ebéd volt, ilyenkor mindig egyszerû a menü, mert vasárnap húslevest fõzök, utána pedig sültet. A szombat mozgalmasabb is, vasárnap pedig bezárkózom, reggel 7-kor felteszem a húslevest és megadom a módját. Ehhez pedig nyugalom kell! J
Valahogyan mindig csíkokat szeletelek a csirkemellbõl, pedig már készültem rá, hogy rudakat szelek, mert az annyira tetszik. Akár kézbõl is el lehet "ropogtatni" mint a ropit.
Szeretem az angol nyelvet, olyan látványosan fogalmaz. A csirkemell ujjak szerintem is sokkal érzékletesebb, mint a csirkemell rudak, még akkor is, ha ez a magyarban szokatlanul hangzik, de csak elsõ hallásra. Most emellett döntöttem.
A recept egyszerû, ahogyan tõlem már megszokott.